tereza (t_e_r_e_z_a) wrote,
tereza
t_e_r_e_z_a

кротихин манник

1 склянка манки замочити на півгодини в
1 склянка йогурту

100 грам нехолодного вершкового масла збити з
1 склянка цукру, під час збивання додати
2 яйця

додати манку, замочену в йогурті, додати
400гр пюре з печеної гарбузи (або 300 гр натертої сирої гарбузи), натерти
цедру 1 лимона, додати
1 склянку борошна з
1 ч.л. соди
1 ч.л. лимонної кислоти
(без гірки)

випікати 40-60хв при 200-180град.

в кінці випікання зварити лимонний сироп:

сік 1 лимона долити водою до 100мл., додати
3ст.л. цукру
варити після закипання  5-7 хвилин

одразу, як достали пиріг з духовки, залити його гарячим сиропом.

бімба!

тре ще спробувати перевести на більш  дієтичний варіант з сироваткою і рослинною олією.
Tags: еда
Subscribe

  • гостівський воронезький кекс

    110гр масла (кімнатной температури) збити з 150гр. цукру окремо збити 4 яйця з 150гр. цукру (всього 300гр. цукру) ваніль (ванілін за…

  • паски "дві за один раз"

    затіялась, бо навіть однакову мішу у двох дівайсах, так чому б не урізноманітнити на кінцевому етапі. опара: 450мл молока 90гр. дріжчів борошно…

  • vanishing oatmeal cookies для трезвенников

    2 яйці збити з 1-1,5 склянки цукру 1/2 ч.л. солі 1 ч.л. кориці додати 60мл олії 185гр. фруктового пюре (у мене були терті 2 печені морквини і…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments