tereza (t_e_r_e_z_a) wrote,
tereza
t_e_r_e_z_a

гостівський воронезький кекс

110гр масла (кімнатной температури) збити з
150гр. цукру

окремо збити
4 яйця з
150гр. цукру (всього 300гр. цукру)
ваніль (ванілін за смаком)

окремо перетерти блендером
300 гр. творога

перебити творог з маслом
порційно додати яєчну масу, всипати
400гр борошна з
по 1 ч.л. соди і лимонної кислоти (з невеликою гіркою)
опціонально 1 чашка родзинок

розкидати по мафінським формочкам, випікати з півгодини 200-180 до золотавої шкоринки і сухої шпички.
сирний смак у кексів, чимось на сочники схожі. і, що цікаво, не опадає випічка з такою кількістю сиру у тісті.
Tags: еда
Subscribe

  • кротихин манник

    1 склянка манки замочити на півгодини в 1 склянка йогурту 100 грам нехолодного вершкового масла збити з 1 склянка цукру, під час збивання…

  • паски "дві за один раз"

    затіялась, бо навіть однакову мішу у двох дівайсах, так чому б не урізноманітнити на кінцевому етапі. опара: 450мл молока 90гр. дріжчів борошно…

  • vanishing oatmeal cookies для трезвенников

    2 яйці збити з 1-1,5 склянки цукру 1/2 ч.л. солі 1 ч.л. кориці додати 60мл олії 185гр. фруктового пюре (у мене були терті 2 печені морквини і…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments