tereza (t_e_r_e_z_a) wrote,
tereza
t_e_r_e_z_a

паски "дві за один раз"

затіялась, бо навіть однакову мішу у двох дівайсах, так чому б не урізноманітнити на кінцевому етапі.

опара:
450мл молока
90гр. дріжчів

борошно до стану сметани з загальної кількості близько 1800гр
залишити підходити поки не схоче почати опадати (3-5 годин)

поки що змішати 100гр. вершкового масла кімнатної тем-ри з 6 ст.л. какао

як опара готова, збити 12 яєць з 600гр цукру і 1,5 ч.л. солі.
гарно перемішати з опарою, додати борошно до отримання такого собі "молодого" незабитого тіста, гарно вимісити

розділити на 2 частини, в одне вмісити 150гр. вершкового масла кімнатної температури, 200гр мигдального борошна (але цей пробувати не раджу, у мене не встав, краще без мигдалю залишити), 50гр коньяку, ванільний екстракт.

в друге - оте масло з какао і 1 розтоплену плитку шоколаду.

дати підійти, обмяти, додаючи родзинки-цукати, розкласти по формам, випікати.
Tags: еда, паска
Subscribe

  • кротихин манник

    1 склянка манки замочити на півгодини в 1 склянка йогурту 100 грам нехолодного вершкового масла збити з 1 склянка цукру, під час збивання…

  • гостівський воронезький кекс

    110гр масла (кімнатной температури) збити з 150гр. цукру окремо збити 4 яйця з 150гр. цукру (всього 300гр. цукру) ваніль (ванілін за…

  • vanishing oatmeal cookies для трезвенников

    2 яйці збити з 1-1,5 склянки цукру 1/2 ч.л. солі 1 ч.л. кориці додати 60мл олії 185гр. фруктового пюре (у мене були терті 2 печені морквини і…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments